Varför Solawave

Allt om vetenskapen

Vi har förvandlat teknik av dermatologklass till säkra, bärbara hudvårdsartiklar. Upptäck den beprövade vetenskapen bakom våra patenterade enheter.

Utforska teknikerna

Vetenskapen

Galvanisk ström är en säker, icke-invasiv form av energi som kan hjälpa till att öka din huds förmåga att absorberar serum och krämer, så att dina hudvårdsprodukter kan fungera mer effektivt och ge bättre resultat.

Hjälper

Ökar effekten av serum och krämer
Ökar hydrering

Vetenskapen

Genom att leverera låga våglängder för blått ljus (415 nanometer), detta säker, mild, och icke-invasiv terapi förstör effektivt akne-orsakande bakterier. Det avskräcker också utslag genom att minska talgproduktionen – allt utan stillestånd eller biverkningar hos de flesta friska individer. Det är en naturlig och smärtfri hudbehandling som fungerar för alla kön och åldrar.

Hjälper

Förhindrar utbrott
Blekar fläckar

Vetenskapen

Ansiktsmassage känns inte bara bra utan kan också främja cirkulationen och hjälpa till att öka kroppens naturliga lymfdränage.

Hjälper

Ökar hudens lyster
Minskar svullnader

Vetenskapen

Mild uppvärmningsterapi är en icke-invasiv skönhetsbehandling med applicering av lugnande värme för att föryngra och stödja frisk hud. Det kan också hjälpa till att penetrera hudvårdsprodukter. Solawave Wands fördelar terapeutisk värme på huden vid cirka 100°F (37,8°C). Så det är 100% säker, smärtfri, och super avkopplande.

Hjälper

Ökar hudens lyster
Jämnar ut fina linjer
Ökar fastheten

Hudläkare älskar Solawave

"Jag är lite besatt av Solawave, och här är anledningen: Red Light Therapy, som är bra för att jämna ut fina linjer. Galvanisk ström, det här är något du kommer att se i många medicinska spa. Det hjälper till att öka återfuktningen såväl som absorptionen av hudvårdsprodukter. Och jag älskar att Radiant Renewal Wand kombinerar terapeutisk värme med ansiktsmassage, vilket är fantastiskt för att avblåsa och främja cirkulationen.”

Dr. sheila farhang, md
Hudläkare