Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Vetenskapsstödd skönhet för alla

Solawave är ett hudvårdsteknologiföretag baserat i Los Angeles, Kalifornien. Vi är ett team av entreprenörer, ingenjörer och hudvårdsintresserade som har ett uppdrag att göra vetenskapsstödd hudvård tillgänglig för alla.

Vetenskapsstödd
Godkänd av estetiker
Riktiga resultat, snabbt
Beprövad teknik

Vi tror inte på brister

På Solawave tror vi att hudvårdsindustrin är alltför fokuserad på så kallade brister och brister. Hudvård ska inte handla om nedsättande. Var och en av oss navigerar vår hudvårdsresa med våra egna unika ambitioner.

För att hjälpa dig att uppnå vad dina mål än är, tror vi att varje enskild person har rätt till högkvalitativ hudvård. Vår patenterade hudvårdsteknologi, designad för alla kön, åldrar och hudtyper, hjälper dig att uppnå slät, strålande hud samtidigt som du behåller din naturliga skönhet.

Vår berättelse

Efter år av arbete med hudvård och skönhet samtidigt som vi kämpar med våra egna hudproblem, vänder vi manuset om vem som har tillgång till de bästa verktygen och teknikerna. Vi tar kraftfull, beprövad teknik från läkarmottagningen och lägger dem i din handflata för att stödja din hudresa, var du än är.

Din egenvårdsuppgradering börjar här

Våra produkter är multifunktionella och vetenskapsstödda. Resultaten talar för sig själva. Få strålande, glödande hud på några veckor.