Solawave stav före & efter

93% sa att deras hud såg friskare ut och lyfte efter att ha använt Solawave Wand i 2 veckor.

Melanie, 41

”Det är ingen hemlighet att jag har varit på hudkampsbussen i, ja...år. DENNA fantastiska enhet är en SPELVÄNDARE!!! Det här är det bästa jag har känt om min hud på flera år och jag får hela tiden komplimanger. Min hud glöder igen!"

James, 40

"Jag började använda Solawave för ungefär 5 veckor sedan. Den här lilla magiska stickan puffade på något sätt och stramade till problemområdet i mitt ansikte. Så jag är ganska nöjd."

Ashley, 31

"Solawave har gett mig tillbaka förtroendet! Covid har varit så stressigt och det syns definitivt i mitt ansikte, så om något borde jag tacka er!

Steve, 39

"Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när min flickvän gav mig en Solawave på min födelsedag. Min hud ser mycket friskare ut, som om jag är i 20-årsåldern igen! Speciellt de påsar under ögonen och fina linjer på min panna och kinder.”

Stephanie, 37

"Min hud förändras alltid men jag märkte att den började jämna ut några fina linjer och minska utseendet på mina porer."

Monique, 47

"Alla i min ålder har rynkor. Men det betyder inte att jag fortfarande inte vill att min hud ska se ut som den absolut bästa. Så jag tog steget och köpte en Solawave Wand. Med bara några minuters egenvård per dag har det gjort en så anmärkningsvärd förbättring av min hud.”

Individuella resultat kan variera. Allas hud är unik och kan reagera olika på våra produkter. Vi erbjuder 60 dagar
gratis testpolicy för alla våra produkter så att du enkelt kan returnera dem för full återbetalning om du inte är nöjd med resultatet.

93%

av människor rapporterade att deras hud såg mer ut levande och lyft efter att ha använt Solawave i 14 dagar.

97%

av människor rapporterade deras hudutseende hälsosammare och mer återfuktad efter att ha använt Solawave i 14 dagar.

93%

av människor rapporterade att deras hud såg ut bättre än det gjorde tidigare efter att ha använt Solawave i 14 dagar.

Baserat på en oberoende valideringsstudie av 60 personer under 30 dagar som använder 4-i-1 Skincare Wand. Resultaten kan variera.

Hejdå akne före och efter

Mer än 90% förbättring av akne i nio ljusterapisessioner.

Sara, 23

"Bye Acne förändrade helt mitt ansikte till det bättre. Jag var skeptisk till en början, för det är inget annat likt. Vid vecka 2 såg jag förbättringar och det gjorde även mina vänner/familj när de komplimenterade att mitt ansikte klarnade upp. Jag använder fortfarande Bye Acne än i dag och rekommenderar det till alla som kämpar med akne. Det är snabbt, enkelt, smärtfritt och mest av allt effektivt.”

Ingrid, 23

"Jag älskade att använda Bye Acne på grund av hur enkelt och lätt det är att använda, men ändå så effektivt! Jag skulle rekommendera det till alla med akne! För hur snabb 3-minutersbehandlingen är, jag blev så förvånad över hur effektiv den var och supernöjd med mina resultat!”

Nishagaih, 28

"Jag är nöjd med hur mycket det rensade upp min akne. Jag är vanligtvis orolig att jag skulle få fler utslag när jag får nya ansiktskrämer men jag var inte rädd för det här.”

Christina, 32

"Jag kan inte gå utan det! Mycket effektivt för att behandla utslag, förebygga nya och läka min hud."

Individuella resultat kan variera. Allas hud är unik och kan reagera olika på våra produkter. Vi erbjuder 60 dagar
gratis testpolicy för alla våra produkter så att du enkelt kan returnera dem för full återbetalning om du inte är nöjd med resultatet.

Strålande förnyelsestav före & efter

Samantha, 31

"Jag kan inte fatta att rynkan mellan mina ögonbryn är nästan obefintlig nu. Jag visste inte att det var möjligt för det att försvinna, men med Solawave finns det knappt längre!”

Krisanne, 45

"Det passar sömlöst in i min rutin varje dag. Efter 30 dagar har min hud blivit stramare och ljusare och jag har sett en minskning av fina linjer. Varje tjejs dröm!"

Nakita, 33

"Jag började se märkbara resultat efter ungefär dag 5! Daggig hud, ljusare under ögonen, mejslade kindben... och det är bara för att nämna några.”

Molly, 33

"Jag har märkt att min hud är stramare och mina solfläckar bleknar. Jag älskar värmen och lätta vibrationer på min hud, det känns underbart.”

Brooke, 38

"Det jag märkte mest var hur det lugnade ner min hud från alla irritationer som hände. Blandningen av värmen och pulserna var så omedelbart lugnande, min hud njöt verkligen av instrumentet.”

Sue, 65

"Jag är 65 och förväntar mig inte att mina rynkor ska försvinna, men att använda Wand från Solawave har verkligen imponerat på mig. Min hud glöder, mitt ansikte är mindre svullet och jag har sett ett riktigt resultat i mina rynkor och pannrynkor. Det känns också bara härligt.”

Hayley, 40

"Jag har precis fyllt 40 och min hud ser 8 år yngre ut. Jag fick så många kommentarer om "hur ung jag såg ut." 12 minuter om dagen blev en avkopplande kvällsrutin som jag såg fram emot.”

Sandy, 57

"Att använda det dagligen var enkelt och det blev snabbt ett enkelt tillägg till min hudvårdsrutin. Under de senaste 30 dagarna har jag definitivt sett en positiv förändring i min hudton och textur. Jag kunde inte vara nöjdare med resultatet!”

Erin, 44

"Inom en vecka eller så märkte jag ljusare och klarare hud med mindre rodnad och svullnad. Jag börjar se fina linjer minskade också!”

Matt, 34

"Om du letar efter en hudvårdsgadget som förändrar spelet, gör dig själv en tjänst och prova Solawave Wand, din hud (och selfie-spel) kommer att tacka dig!"

Jocelyn, 35

"Det får mig att se och känna skillnad i ljusstyrkan, klarheten och strukturen på min hud. Solawave Wand har gjort underverk för att hjälpa mig att få ut tid på min dag för egenvård - jag älskar det!”

Vanessa, 32

"Jag såg omedelbart en skillnad i tonen och fylligheten i min hud, särskilt runt de yttre ögonvrån."

Rachel, 34

"Mina fina linjer slätas ut, min hud ser stramare ut och min akne har försvunnit efter att ha använt produkten. Jag är så exalterad över mina resultat!"

Steven, 35

"Det kunde släta ut några av de fina linjerna som jag hade i ansiktet. Det kunde ärligt talat inte vara lättare att använda och jag ser fram emot att fortsätta använda det.”

Individuella resultat kan variera. Allas hud är unik och kan reagera olika på våra produkter. Vi erbjuder 60 dagar
gratis testpolicy för alla våra produkter så att du enkelt kan returnera dem för full återbetalning om du inte är nöjd med resultatet.

Hudläkare älskar Solawave!

"Jag är lite besatt [av Solawave], och här är anledningen: Red Light Therapy, som är bra för att jämna ut fina linjer. Galvanisk ström, det här är något du kommer att se i många medicinska spa. Det hjälper till att öka återfuktningen såväl som absorptionen av hudvårdsprodukter. Och jag älskar att Radiant Renewal Wand kombinerar terapeutisk värme med ansiktsmassage, vilket är bra för att dämpa och främja cirkulationen.”

Dr. sheila farhang, md

Hudläkare