Solawave's House Visit Giveaway - officiella regler

 

OFFICIELLA REGLER

 1. Inget köp krävs för att delta eller vinna.
 2. Så här går du in: Anmälningsperioden för giveaway börjar 23/12/23 kl 12:00 PST med @solawaves inläggsmeddelande på Instagram och slutar 25/12/23 kl 23:59 PST. För att komma in: 
 • Följ @solawave på Instagram; 
 • Tycka om och Spara @solawaves giveaway-meddelande Inlägg; och 
 • Tagga den vän du skulle ta med dig till Solawave House i kommentarerna. 

Vi erbjuder också ett alternativt inträdessätt. För att delta för att vinna kan du maila oss ditt namn och din e-postadress till [e-postskyddad] under giveaway-perioden.

 • BEHÖRIGHET: Öppet för invånare i de 50 USA och DC, 21 år och äldre, förutom anställda på Solawave Inc. ("Solawave") deras dotterbolag, dotterbolag och agenturer (tillsammans "Kampanjfester"), och medlemmar av deras närmaste familj eller personer som bor i samma hushåll. Ogiltigt där det är förbjudet. 
  1. TECKNING: En slumpmässig dragning kommer att genomföras omkring den 26 december 2023 av Solawave för att välja vinnaren bland alla mottagna kvalificerade bidrag. Vinstchanserna beror på antalet mottagna bidrag. Den potentiella vinnaren kommer att meddelas via direktmeddelande från @solawave på Instagram om de deltog via Instagram eller via e-post om de deltog genom att mejla oss. Både den potentiella vinnaren och vännen som skulle följa med den potentiella vinnaren till Solawave-huset måste underteckna och returnera det erforderliga formuläret om berättigande och frigivning inom 24 timmar för att acceptera priset. Underlåtenhet att svara inom den tillämpliga tidsperioden och tillhandahålla de erforderliga formulären för berättigande om berättigande och frigivning kommer att resultera i att priset förverkas och Solawave ska ha möjlighet att dela ut priset till en alternativ vinnare. OBS: Resor och boende kommer inte att tillhandahållas. Alla resor till och från Solawave House är vinnarens ansvar. Genom att delta i denna giveaway accepterar och samtycker deltagaren till dessa officiella regler och Solawaves beslut, som ska vara slutgiltiga i alla frågor. Accepterandet av priset utgör också tillåtelse för Kampanjparterna att använda vinnarens namn och liknelse i marknadsföringssyfte utan ytterligare kompensation eller godkännanderätt, såvida det inte är förbjudet enligt lag. Alla federala och statliga lagar gäller.
  2. Ansvarsbegränsning: Genom att delta i denna giveaway avsäger sig deltagarna all rätt till och håller kampanjparterna oskadliga från alla anspråk, ansvar, förluster, skador (inklusive straff-, oförutsedda skador och följdskador) eller utgifter (inklusive advokatarvoden) som uppstår på grund av eller i samband med deltagande i denna giveaway eller accepterande av priset, inklusive deras besök i Solawave House. VISSA JURISDIKTIONER TILLÅTER INTE BEGRÄNSNINGAR ELLER UNDANTAG AV ANSVAR FÖR OAVSIKTLIGA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR, SÅ Ovanstående KANSKE INTE GÄLLER DIG. Kampanjpartier kommer inte att ansvara för: sena, ofullständiga eller felaktiga anmälningar; en deltagares underlåtenhet att ta emot prismeddelanden på grund av Instagrams plattform, eller något typografiskt, tekniskt eller annat fel i publiceringen av erbjudandet, administrationen av giveaway eller tillkännagivandet av priset. 
  3. PRIS: En dag för vinnaren och en vän på Solawave House.
  4. Val av lag och forum: Deltagaren samtycker till att alla frågor som uppstår ur eller relaterade till denna giveaway och dessa officiella regler styrs av och tolkas i enlighet med lagarna i Delaware, utan att ge effekt till någon av dess lagkonfliktbestämmelser därav. Deltagaren samtycker vidare till att alla rättsliga processer, åtgärder eller förfaranden som uppstår ur eller relaterade till denna giveaway och dessa officiella regler ska väckas exklusivt i tillämpliga federala eller statliga domstolar i Los Angeles, Kalifornien.
  5. INTEGRITET: Information som lämnas med ett bidrag är föremål för integritetspolicyn som anges på Solawave.co. För att läsa sekretesspolicyn, klicka här

  SPONSOR: solawave inc. | 3641 holdrege ave, enhet b | los angeles, ca 90016