Solawaves kontantprisutdelning - officiella regler

 

OFFICIELLA REGLER

 1. Inget köp krävs för att delta eller vinna.
 2. Så här går du in: Anmälningsperioden för giveaway börjar 11/20/23 med @solawaves inlägg tillkännagivande på Instagram och slutar 11/27/23 kl 23:59 ET. För att komma in: 
  • Följ @solawave på Instagram; 
  • Tycka om och Spara @solawaves giveaway-meddelande Inlägg; och 
  • Tagga 2 vänner i kommentarerna 
 3. BEHÖRIGHET: Öppet för invånare i 50 USA och DC, 18 år och äldre, med undantag för anställda på Solawave Inc. ("Solawave") deras dotterbolag, dotterbolag och agenturer (tillsammans "Kampanjfester"), och medlemmar av deras närmaste familj eller personer som bor i samma hushåll. Ogiltigt där det är förbjudet.
 4. TECKNING: En slumpmässig dragning kommer att genomföras omkring den 28 november 2023 av Solawave för att välja vinnaren bland alla mottagna kvalificerade bidrag. Den potentiella vinnaren kommer att meddelas via direktmeddelande från @solawave på Instagram och måste svara och tillhandahålla begärda betalnings-/kontaktuppgifter inom 24 timmar för att acceptera priset. Underlåtenhet att svara inom den tillämpliga tidsperioden kommer att resultera i att priset förverkas och Solawave ska ha möjlighet att tilldela priset till en alternativ vinnare. Prisbetalningen kan endast göras via check, ACH eller banköverföring till vinnarens bankkonto. Alla inkomstskatter som härrör från godkännande av priset är vinnarens ansvar. Genom att delta i denna giveaway accepterar och samtycker deltagaren till dessa officiella regler och Solawaves beslut, som ska vara slutgiltiga i alla frågor. Accepterandet av priset utgör också tillåtelse för Kampanjparterna att använda vinnarens namn och liknelse i marknadsföringssyfte utan ytterligare kompensation eller godkännanderätt, såvida det inte är förbjudet enligt lag. Alla federala och statliga lagar gäller.
 5. Ansvarsbegränsning: Genom att delta i denna giveaway avsäger sig deltagarna all rätt till och håller kampanjparterna oskadliga från alla anspråk, ansvar, förluster, skador (inklusive straff-, oförutsedda skador och följdskador) eller utgifter (inklusive advokatarvoden) som uppstår på grund av eller i samband med deltagande i denna giveaway eller godkännande, användning eller missbruk av priset. VISSA JURISDIKTIONER TILLÅTER INTE BEGRÄNSNINGAR ELLER UNDANTAG AV ANSVAR FÖR OAVSIKTLIGA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR, SÅ Ovanstående KANSKE INTE GÄLLER DIG. Kampanjpartier kommer inte att ansvara för: sena, ofullständiga eller felaktiga anmälningar; en deltagares underlåtenhet att ta emot prismeddelanden på grund av Instagrams plattform, eller för deltagares tillhandahållande av felaktig eller på annat sätt icke-fungerande betalningsinformation; eller något typografiskt, tekniskt eller annat fel i publiceringen av erbjudandet, administrationen av giveawayen eller tillkännagivandet av priset. 
 6. PRIS: Totalt pris till den valda vinnaren: US48 001,99 kr
 7. Val av lag och forum: Deltagaren samtycker till att alla frågor som uppstår ur eller relaterade till denna giveaway och dessa officiella regler styrs av och tolkas i enlighet med lagarna i Delaware, utan att ge effekt till någon av dess lagkonfliktbestämmelser därav. Deltagaren samtycker vidare till att alla rättsliga processer, åtgärder eller förfaranden som uppstår ur eller relaterade till denna giveaway och dessa officiella regler ska väckas exklusivt i tillämpliga federala eller statliga domstolar i Los Angeles, Kalifornien.
 8. INTEGRITET: Information som lämnas med ett bidrag är föremål för integritetspolicyn som anges på Solawave.co. För att läsa sekretesspolicyn, Klicka här
 9. SPONSOR: solawave inc. | 3641 holdrege ave, enhet b | los angeles, ca 90016