Recensioner av Solawave

3. victoria beckham, tatcha och 11 "tyst lyxiga" skönhetsmärken till

"Nyckeln till en minimal sminkrutin har allt att göra med hudförberedelser - och SolaWave är ett högteknologiskt verktyg (i ett litet, resevänligt paket) som har stora kändisar helt besatta. Vad gäller min erfarenhet? Efter två veckor av konsekvent användning nattetid, hade mitt största hudproblem, som bara råkar vara mina svullna ögon under ögonen, i stort sett utrotats. Nästan ett år senare är det fortfarande ett måste i min självkärleksrutin."

13x pristagare!

Rubrik 1

4. Solawaves kändisälskade hudvårdstroll gav mig röd matta-värdig hud

"Efter två veckors användning av Solawave Wand & Serum blev jag grundligt imponerad: rodnaden i ansiktet och svullnaderna nära mina ögon hade minskat avsevärt, jag hade knappt några nya fläckar och min hud kändes slätare. Jag märkte också en övergripande uppstramning och glöd av min hud. 


 Solawave Skincare Wand with Red Light Therapy & Serum Kit har varit ett fantastiskt tillägg till min hudvårdsrutin. Min hud känns slät och jag märkte en förbättring av min huds struktur inom några dagar. Det är som att få en spabehandling i mitt eget hem."

5. Som shoppingredaktör, här är mina 35 favoritsaker jag har hittat 2023 hittills

"Denna. gadget. är. värt det! 👏🏾 Att använda Solawave var första gången jag introducerade rödljusterapi i min hudvårdsrutin och skillnaden i min hyperpigmentering är ärligt talat fantastiskt. Tonen i mitt ansikte är mycket jämnare och den mörka cirklar runt mina ögon har nästan försvunnit. I grund och botten är det som en blandning av en jaderoller (som jag ändå älskar att använda) och en LED-mask i ett... med mikroström/vibrationsterapi också. Du kan använda den specifika Solawave-aktiveringen serum eller valfri konduktiv gel (jag använder en annan själv!) och det kommer verkligen att absorbera fördelarna när det används med staven. Jag använder det bara en gång varannan dag (på natten) och det är superavslappnande. Min hud är alltid ✨glödande✨ nästa dag!

Solawave är en HBTQ-ägd liten affärsenhet baserad i Los Angeles."

6. 13 bästa verktygen för rödljusterapi hemma att prova (testade och granskade för 2023)

"Jag är en ivrig is-roller och gua sha sh-er, så det är ingen större överraskning att den här bärbara massageapparaten har fått en plats i min dagliga rutin också. Det är ett litet gör-det-allt-verktyg som avger rött ljus, som tros hjälpa till att minska inflammation, göra ditt ansikte lite mindre svullet, samt jämna ut fina linjer över tiden, samtidigt som det vibrerar mjukt och skickar milda elektriska strömmar in i dina ansiktsmuskler för att ge dem ett tillfälligt stramare utseende (som min favorit mikroströmsenheter)."      

kundfavoriter

4-i-1 Radiant Renewal Skincare Wand & Activating Serum Kit

2 067,99 kr

Lägg till i kundvagn

Förnya komplext aktiverande serum

280,99 kr

Lägg till i kundvagn

4-i-1 Skincare Wand & Serum Kit (2020-modell)

1 629,99 kr

Lägg till i kundvagn

4-i-1 hudvårdsstav (2020-modell)

1 411,99 kr

Lägg till i kundvagn