Min vagn

Din varukorg är för närvarande tom.

Handla alla produkter

Varför vårt Activating Serum är en kritisk komponent i din SolaWave-behandling

För de av oss som är besatta av att läsa etiketter för hudvårdsingredienser, kanske du undrar varför de flesta mikroströmföretag tar mycket betalt för en ledande gel som verkar vara tillverkad mestadels av aloe vera. Faktum är att en snabb sökning på google kan dra slutsatsen att enbart aloe vera är en lika stor ersättning för ledande geler - men det antagandet är lite missriktat. Låt oss förklara:

 

Den idealiska byggstenen för konduktivitet

Det råder ingen tvekan om att aloe vera gelens konsistens och återfuktning är en idealisk grund för alla bra ledande gel. Men även om aloe vera också har förmågan att leda mikroström, beror detta bara på aloe vera är 99% vatten, ett naturligt ledande material.

serum att använda med rödljusterapi
Varje ledande gel kräver ett tilläggsmaterial (som koppar, zink, natrium eller syra) för att korrekt fördela mikroström signaler över ytan av ditt ansikte. Detta beror på att förekomsten av elektrolyter lösta i vatten skapar en överladdad väg för elektricitet att passera. Utan det är vattnet i sig en ganska dålig ledare - så enbart aloe vera kan helt enkelt vara för svagt fordon för att säkert använda för mikroströmsterapi.

Men oroa dig inte, konsistensen av aloe vera ger fortfarande en kraftfull smörjande sidekick som hjälper din mikroströmsenhet att glida över huden smidigt, så det är inte slut på jobbet än!

 

SolaWave har något för aloeälskare där ute

Här på SolaWave skönhet, vi bestämde oss för att ta allt du älskar med naturens supergel och införliva det i vårt eget aktiverande serum!

Vårt serum är inget som andra konduktiva geler: det är organiskt, lätt och kommer inte att få dig att känna att du bär en klibbig ultraljudsgelmask (vi kryper bara jag tänker på det). Med aloe vera-gel som bas, hyaluronsyra som den kraftfulla ledaren och blått resonansextrakt som antioxidant, antiinflammatorisk booster, är vårt aktiverande serum din one-stop-shop för glad hud.

Lär dig mer om vårt aktiverande serum här.