rött ljusterapirött ljusterapi

Vilka hudvårdsprodukter är bäst lämpade för att hjälpa dina hudproblem? Ta vår 1 minuts hudquiz

Mikroströmmar, förklarat

av Andres Jimenez | 2 september 2022

Aloe vera är en medicinalväxt som har använts för att behandla olika hudåkommor i tusentals år. Eftersom växten finns i många torra, torra klimat, lagrar aloeblad sitt eget vatten för att överleva svåra förhållanden. Dessa vattentäta blad, i kombination med speciella växtföreningar som kallas komplexa kolhydrater, gör den till en effektiv fuktighetskräm och smärtlindrande tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper, och har hjälpt människor i årtusenden att läka aktuella hudproblem och hålla den klar och återfuktad.

De gamla egyptierna kallade aloe "odödlighetens växt" av en anledning har det många fördelar utanför skönhet. Vad de flesta inte vet är dock det aloe vera är faktiskt en fantastisk ledare av elektricitet eftersom det är 99 % vatten! När den kombineras med något som koppar eller zink för att öka ledningsförmågan, kan aloe dramatiskt förbättras elektriska mikroströmsanordningar, vilket leder till en tillfällig "ansiktslyftning" och med tiden stärker och stramar ansiktsmusklerna. När den används i kombination med ansiktsverktyg kan aloe också hjälpa till med lymfdränage, kontur ansiktsmuskler, jämna ut rynkor och påskynda läkning. Detta beror på att närvaron av elektrolyter lösta i vatten kan skapa en överladdad väg för elektricitet att passera, så att dina skönhetsverktyg kan nå djupare lager av huden och anstränga dina ansiktsmuskler lite hårdare. 

Förutom dess ledande egenskaper har aloe den perfekta konsistensen för att hjälpa alla dina verktyg för skönhet hudvård glider utan ansträngning över huden när du masserar, konturerar, depustar och skulpterar. Du kan använda det ensamt, eller det kan fungera som ett grundläggande hudvårdsserum under din fuktkräm om du vill para ihop din serumsamling. 

Håll utkik efter denna kraftfulla ingrediens när du handlar efter hudvård och sätt den igång när du använder din ansiktsrulle, ansiktsmassager eller mikroströmsapparat hemma. Gör som alltid ett litet lapptest på din hud innan du applicerar någon serum eller aloe i hela ansiktet för att undvika eventuell allergisk reaktion, och rådfråga din läkare om du upplever några problem.

Är du redo att förvandla din hud med Solawave? Få din personliga rutin

Förvandla din hud med solawave

Relaterade artiklar

Skönhetsföretag med affiliate-program: Solawave

Skönhetsföretag med affiliate-program: Solawave

av Elaine De Vega | 28 december 2023