mikroströmsenhetmikroströmsenhet

Vilka hudvårdsprodukter är bäst lämpade för att hjälpa dina hudproblem? Ta vår 1 minuts hudquiz

Kan mikroströmmar verkligen leverera?

av Andres Jimenez | 8 februari 2022

Mikroströms är en elektrisk växelström på låg nivå som har använts medicinskt som terapi sedan 1980-talet då den först användes som en FDA-godkänd behandling för Bells pares och muskelförlamning. Forskning under åren som följde visade att mikroströmmar också var en utmärkt ansiktsbehandling för att förbättra hudens elasticitet och minskar rynkor, och är nu en av de mest banbrytande ansikts- och skönhetsteknikerna på marknaden.

mikroströmsenhet

Hur uppnår mikroströmmar så otroliga resultat? Microcurrents lågspänningselektricitet stimulerar muskler, adenosintrifosfat (ATP) celltillväxt och kollagenutveckling i ansiktets dermis. Vissa hävdar till och med att ansiktet efter en mikroströmbehandling verkar vara mer symmetrisk, så om du är en klassisk leende på ena sidan av munnen kan mikroströmmar hjälpa till att jämna ut skevhet i ansiktet. 

Nuförtiden använder många av de hetaste nya hudvårdsprodukterna för konsumenter mikroströmmar. De används för att lyfta och skulptera ansiktskonturer, hjälpa till med lymfdränage, förtydliga och jämna hudtonen, förhindra kommande utbrott, öka ljusstyrkan och glöden, ta bort området under ögonen och minska rynkor. 

Hur väljer du det bästa mikroströmmar maskin? Tja, det beror på ditt ansikte och, i allra högsta grad, din plånbok. På grund av dess tekniska krav har mikroströmmar traditionellt sett inte varit billiga. Behandlingar på ett spa kan sträcka sig till uppåt 2 225,99 kr för en 30 minuters behandling (med resultat som i allmänhet varar i 48-72 timmar), och vissa enheter är långt över 4 451,99 kr. Banbrytande förbättringar gör dock bättre och billigare produkter varje dag, och nu finns verktyg på dermnivå hemma till en bråkdel av priset.  

Med mer prisvärda enheter hemma kan du få tillgång till fördelarna med mikroström oftare (3-5 gånger i veckan i 5-10+ minuter), och som det mesta är konsekvens nyckeln. Tju mer du använder det, desto längre kan dina önskade resultat hålla

mikroströmsenhet

Det är därför, för många, att ta med mikroströmmar i dina dagliga rutiner med en enhet hemma är en enkel sak. Över tid du kommer att spara massor av pengar genom att använda en av de många fantastiska mikroströmsenheter på marknaden idag genom att inte behöva gå till spa, och vissa verktyg kombinerar ytterligare terapier som LED rött ljus och ansiktsmassage för bättre resultat. 

Oavsett vilken produkt du väljer, rekommenderas det att du investerar i en bra ledande serum eller gel att fånga så mycket av mikroströmmarnas fördelar som möjligt, och, som alltid, rådfråga din läkare om du upplever några problem eller är osäker på om du kan använda mikroströmmar på grund av underliggande medicinska tillstånd.

Är du redo att förvandla din hud med Solawave? Få din personliga rutin

Förvandla din hud med solawave

Relaterade artiklar

Skönhetsföretag med affiliate-program: Solawave

Skönhetsföretag med affiliate-program: Solawave

av Elaine De Vega | 28 december 2023
rött ljusterapi

Mikroströmmar, förklarat

av Andres Jimenez | 2 september 2022