ljusterapiapparaterljusterapiapparater

Vilka hudvårdsprodukter är bäst lämpade för att hjälpa dina hudproblem? Ta vår 1 minuts hudquiz

Led ljusterapi vanliga frågor

av Andres Jimenez | 15 juli 2022

Vilket serum ska jag använda med LED-ljusterapi?

Det bästa serumet för dig kan bero på din individuella hudtyp och problem. Vi rekommenderar att du använder ett serum som innehåller hyaluronsyra och/eller C-vitamin, eftersom dessa ingredienser kan bidra till att främja kollagenproduktionen och ljusa upp/jämna hudtonen. Vår Förnya Complex serum kombinerar hyaluronsyra, blå renfana och aloe vera för att återfukta huden på djupet och förbereda den för LED- och mikroströmbehandlingar.

bästa serum att använda med led ljusterapi

Vad är LED ljusterapi ansiktsbehandling?

En ansiktsbehandling med LED-ljusterapi är en ansiktsbehandling som använder LED-ljus (light emitting diode) för att förbättra hudens utseende. LED-ljusterapi ansiktsbehandlingar kan användas för att behandla en mängd olika hudproblem, såsom fina linjer och rynkor, akne och solskador. LED-ljusterapi är ett icke-invasivt, säkert och effektivt sätt att förbättra din huds utseende. Produkter som Solawave hjälper dig att enkelt integrera denna teknik i din dagliga livsstil.

Hur ofta kan du använda LED-ljusterapi?

För bästa resultat rekommenderas att använda LED-ljusterapi 2-5 gånger i veckan. Det är viktigt att ge din hud en chans att vila och reparera sig själv mellan behandlingar med LED-ljusterapi. Om din hud reagerar bra på behandlingen rekommenderar vi att du inte använder LED-terapiverktyg som Solawave mer än en gång per dag.

Är LED-ljusterapi säker för ditt ansikte?

LED-ljusterapi är säker för ditt ansikte. Faktum är att det är en av de mest populära behandlingarna för åldrande hud. Att använda LED-tight-terapi kan hjälpa till att förbättra hudtonen, minska uppkomsten av rynkor och ge din hud en mer ungdomlig lyster. Genom att använda en hemmaapparat som Solawave kan du integrera säkra LED-terapibehandlingar i din dagliga rutin.

bästa serum att använda med led ljusterapi

Är LED-ljusterapi säker när du är gravid?

Det finns inte tillräckligt med forskning om LED-ljusterapi och graviditet för att ge ett definitivt svar. Men eftersom LED-ljus inte producerar UV-strålning är det troligtvis säkert att använda under graviditet. Du bör rådfråga din läkare innan du påbörjar LED-ljusbehandling.

Hur mycket kostar LED-ljusterapi?

Kostnaden av LED-ljusterapiapparater varierar beroende på behandling. En enda LED-ljusterapisession kan sträcka sig från 546,99 kr-2 734,99 kr. Men många spa och medspas erbjuder paketerbjudanden som kan spara pengar på lång sikt. Hur mycket du betalar för LED-ljusterapi beror också på platsen för behandlingen. Hudvårdsenheter som Solawave ger dig tillgång till denna teknik hemma för en bråkdel av kostnaden.

bästa serum att använda med led ljusterapi

Är LED-ljusterapi säker för känslig hud?

Ja, LED-ljusterapi är säker för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Om du har känslig hud rekommenderas det att börja med en lägre intensitetsinställning och öka när din hud blir mer van vid behandlingen. Du bör begränsa användningen till 2-3 gånger per vecka tills du känner dig bekväm med din huds reaktion på ljusterapi.

Hur lång tid tar LED-ljusterapi att fungera?

Resultatet av LED-ljusterapi kan ses efter bara en behandling. De flesta rapporterar dock att de ser en märkbar förbättring av hudens utseende efter 4-6 veckors behandling. Att förbinda sig till en regelbunden LED-ljusterapirutin hjälper till att bibehålla och förbättra resultaten. SolaWave ger enkla lösningar för att integrera ljusterapi i din dagliga rutin.

Är du redo att förvandla din hud med Solawave? Få din personliga rutin

Förvandla din hud med solawave

Relaterade artiklar

röd ljusstav

Led ljusterapi faq

av Jazmine Roxas | 16 augusti 2023
rött ljus terapistav

Hur ljusterapi kan förändra din hudrutin

av Jazmine Roxas | 7 juli 2023